Bağlanıyor......

Çerezler

"Çerez" nedir?

"Çerez", küçük miktarda kullanıcı bilgilerini kaydetmenin yoludur. Çerez, web sitesi tarafından web sitesine erişen kullanıcının bilgisayarına/cihazına yerleştirilen, harfler ve sayılardan oluşan küçük bir dosyadır. Çerezler hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız lütfen bağlantıya gidin.

Çerezleri nasıl kullanırız?

Çerezler, kullanıcı adınızı veya tercihinizi hatırlama gibi web sitelerinde alışık olduğunuzu özellikleri sağlamamıza imkan tanır. İnsanların kullandıkları şeyler, ziyaret etmeyi sevdikleri sayfalar gibi web sitesini geliştirmemizi sağlayacak bilgiler de sunarlar.

Çerezler tarafından sağlanan bilgileri satmayız veya yasalar tarafından gerekli kılınmadığı sürece bu bilgileri üçüncü taraflara (örneğin, devlet kurumlarına ve kolluk kuvvetlerine) ifşa etmeyiz.

Çerezleri üç şekilde kullanırız:

1. Gezinmenizi Sağlamak için

Çoğu web sitesinde olduğu gibi, "oturumunuzu" (sitede harcadığınız süreyi) yönetmek için birkaç standart çerez kullanırız. Bunlar, sitede gezinmenize ve İş Arama gibi özellikleri kullanmanıza yardımcı olur. Bunlar, "oturum çerezleridir" ve web sitesinden ayrıldığınızda geçersiz kalır (bilgisayarınızdan/cihazınızdan ayrılır).

2. Oturum Açtığınızda Kimliğinizi Doğrulamak için

Bu çerezler, portalımızda oturum açmanızı sağlar ve bu oturumun güvenliğini sağlamamıza imkan tanır. Bu çerezler, Reed Global portalının tüm istihdam ihtiyaçlarınız için güvenli ve kullanımı kolay bir çevrimiçi araç hâle getirilmesinde büyük bir öneme sahiptir. Bu çerezler de siteden ayrıldığınızda geçerliliğini yitirecektir.

3. Sitemizi İyileştirmek için

Bu çerezler, sitenin kullanımını takip eder ve şirketimizde kullanıcı deneyimini geliştirmek için dahili olarak kullanılır. Ziyaretçilerimizin siteyi nasıl kullandığını anlamamıza yardımcı olur ve daha iyi içerik sunmamıza imkan tanırlar. Bu bilgileri yalnızca biz kullanırız.

Çerezleri, kullanıcı adınızı ve aradığınız iş türüyle ilgili ayrıntıları kaydetmek için kullanırız. Bu, sitemize kolayca erişmenizi sağlar ve ilginizi çekebilecek öneriler sunar. Bilgisayarınızı başka kişilerle paylaşıyorsanız hesabınızda oturum açtığınızda "Bilgilerimi hatırlama" seçeneğini belirlemenizi öneririz. Böylece çerezden tüm bilgiler kaldırılacaktır.